mások imái és engesztelő szenvedései által menthetők meg. A Nagyfigyelmeztetés egyfajta globális (világméretű) gyónás lesz.

Ne aggódjatok! Ezen üzenetek által, már több millió lélek menekült meg.

Ájtatos hadseregem imái máris enyhítik a globális katasztrófákat és késleltetik szent Helytartóm távozását a Vatikánból. Engedelmességetek az Irgalmasság Rózsafüzérének imádkozásában, ebben a pillanatban is lelkeket ment meg.

a „Védettség Kegyelméért” Litánia által.

 

 

Jézus az Emberiséghez 2. Litánia: A védettség Kegyelméért.

Ó, Mennyei Atya, a Legmagasságosabb,

Szeretlek Téged.

Tisztellek Téged.

Uram, légy irgalmas.

Uram, bocsásd meg vétkeinket.

Imádlak Téged.

Dicsérlek Téged.

Hálát adok neked minden különleges kegyelemért.

A védettség kegyelméért könyörgöm Hozzád szeretteim számára. – Mindazok nevének megemlítése, akik a lelkek megmentésének

listájában szerepelnek. –Felajánlom Neked mindenkor hűségemet,Neked, ó Mennyei Atya, Minden dolog megteremtője,

A világegyetem teremtője, Az emberiség Teremtője. Te vagy minden dolog forrása. Te vagy a Szeretet forrása. Te vagy maga a Szeretet. Szeretlek Téged. Tisztellek Téged.

Leborulok Előtted. Irgalomért könyörgöm mindazon lelkek számára, akik nem ismernek Téged, akik nem tisztelnek Téged, akik elutasítják Irgalmasságod Kezét. Átadom magam Neked, elmémet, testemet és lelkemet,

Hogy Karjaidba vehesd őket, hogy megmenthesd őket a
gonosztól.
Kérlek Téged, nyisd meg a Paradicsom Kapuját, hogy végre
minden gyermeked egyesülhessen abban az örökségben,
amelyet mindannyiunk számára hoztál létre.

Ámen.

Úgy gondoljatok rájuk, mint a gyermekeitekre, fivéretekre és nővéretekre.
Isten Szemével nézzétek őket. Mennyire kell imádkoznotok,Mennyire kell imádkoznotok,Minden, amit kérek, az a ti imátok a lelkek megmentéséért. elvárom, hogy időt szánjatok az imára és áldozatokra, amint ezekben az Üzenetekben utasítottalak benneteket. Én a szereteteteket kérem. Nektek követnetek kell Isten Törvényeit. Éljétek életeteket Tanításaim szerint. Tiszteljétek a Szentségeket. Mutassatok szeretetet egymás iránt, és imádkozzatok azok lelkéért, akik nem tudnak magukon segíteni.

Nektek annyi Imacsoportot kell alkotnotok, amennyit csak tudtok – Szent Szívem által egyesülve -, hogy megkapjátok a kegyelmeket az ilyen üldözéssel szembeni ellenálláshoz.

Hatalmuk nem lesz úrrá egyszerű hiteteken, lelketek alázatán és Irántam, Jézusotok iránt való szereteteteken. Ez a földi időszak a jók és a gonoszak szétválasztásának időszaka lesz. nincs alázat a lelketekben, annyira büszkék vagytok a Szentírásban való jártasságotokra. Mivel nem vagytok hajlandóak elfogadni a végső próféciákat, ezért meg fogtok tagadni Engem. Ó mennyire kell sírnom miattatok. Mennyire el fogtok árulni Engem, ami abban az üldöztetésben fog tükröződni, amelyet azoknak fogtok okozni, akiket az Én Nevemben fivéreteknek és nővéreteknek neveztek.  Emlékezzetek vissza ezekre a szavakra. Ha Velem szemben a hamis isteneket részesítetek előnyben, akkor magatokra fogjátok vonni Isten Haragját.Isten nem azért küldte Prófétáit, hogy félelmet keltsen gyermekeiben. Isten mindig az Ő Prófétái által lépett közbe, és Prófétái segítségével tudta oktatni gyermekeit az Úr útjaira. Isten prófétái nélkül az ember nem kapta volna meg az Igazságot.  János Evangélistának a Szentlélek Ereje által adatott Jelenések Könyvét Keresztény Egyházaim figyelmen kívül hagyták. Erről csak ritkán tárgyaltak, és Egyházamban sokan azzal utasították azt el, hogy lényegtelen. Jelenések Könyvében, de ne feledjétek: úgy fogok eljönni, mint tolvaj az éjszakában, és csak azok lesznek az Enyéim, akik örömmel fogadnak Engem, és elfogadják Irgalmamat.