Arra utasítalak téged, hogy sohase próbáld értelmezni az Isteni Ajkamról kapott üzeneteket. Amint azt már korábban is mondtam neked: Te vagy az író, és Én a szerző. Te vagy az eszköz, és Én a Mester Azok a Szavak, melyeket neked adok, nem fertőzöttek, és nem mondanak ellent az igazságnak sem, ahogy azok már az idők kezdete óta fel voltak ajánlva az emberiségnek. Én vagyok az Igazság. Én vagyok az élet kenyere. Nélkülem nincs élet. Az egy világ kormány, új egy-világvallás,

Egyházamat megtámadta az ellenség, akik báránybőrbe bújt farkasok. Ők mindenkit megtévesztenek, akikkel kapcsolatba kerülnek.

Aztán ott lesz a globális oltás bevezetése, ami meg fog ölni benneteket, ha alávetitek magatokat. Ők mindent meg fognak tenni, amit csak tudnak, hogy mindent megszentségtelenítsenek, ami Istennel kapcsolatos.


Amikor úgy vélitek, hogy a Rólam való tudásotok felülmúlja Szent Szavamat, ahogyan azt most ezeken az Üzeneteken keresztül adom nektek, és hogy azokban hibák vannak, akkor ti figyelmen kívül hagyjátok az Igazságot. Ti nem ismertek Engem, mivel nem ismertek fel Engem.