Minden készen áll erre az Irgalmasság nagy cselekedetére, melyet azért szentesítettem, hogy segítsen mindannyiatokat megmenteni. Ez Irgalmasságom utolsó cselekedete, vagyis, hogy szemeim előtt megváltást találjatok, azt jelenti, hogy még egyszer meg lehet tanulni Létezésem Igazságát. Az idő rövid. A Nagyfigyelmeztetés szinte már elérkezett hozzátok.

Türelmem a végére ért, és azt tervezem, hogy egyesítsem mindazokat, akik hisznek Bennem, minden Dolog Megteremtőjében és magammal viszem őket az új Béke Korszakába. Mindazok, akik úgy határoznak, hogy a másik utat választják, a Pokol tűzébe lesznek dobva.

Tartsátok figyelemmel ezt az emberiséghez intézett utolsó felhívást, ez az az idő, amikor a jövőtöket meghatározhatjátok. Imádkozzatok azokért, akik vakok Szeretetem iránt, mert sokan közülük, hiába lesz felfedve az Igazság előttük, ismét el fognak utasítani Engem és hátat fognak Nekem fordítani.

A Szentmisék elmaradása nyilvánvaló. A Szent Eucharisztiához már nem lehet egykönnyen hozzáférni. A gyónás szentsége korlátozva van számos templomomban. folytassátok a Keresztes Imahadjárat imáinak imádkozását.  Figyelmeztetlek benneteket. Ne fogadjatok el hazugságokat. Ne engedjétek, hogy belekeverjenek abba a tervbe, mely megszentségteleníti Szent Nevemet.

Az ima, szeretett követőim, a ti menedéketek. Védelmezzétek Igémet és imádkozzatok, de ne magatokért, hanem azokért, akik szövetséget kötöttek a gonosszal. Nekik állandóan szükségük van a ti imáitokra: reggel, délben, és este is.