Lélek Megvilágosítása közben, és segítsetek neki visszahozni mindazokat a lelkeket, akikre Ő annyira vágyik, Ma a világhoz csak néhány kiválasztott valódi látnok által szólok. Kevesebb, mint húszan vannak és kevesebb, mint amennyire ti gondoltok. Szent Szavam, az emberiségnek adott Ajándékom, melyet ezen üzenetek által adok, sok kritika tárgya lesz.  Az ellenség fel fog emelkedni, hogy szétszedje Üzeneteimet, melyet mindnyájatoknak adok, hogy a lelkek megmenekülhessenek. Egyházam valamennyi szolgájának, aki megtiltja nektek, hogy a Keresztes imahadjárat imáit imádkozzátok, szüksége van imáitokra. Ők nem tudják megakadályozni Imáim terjesztését. Sajnos sok lelket eltereltek Küldetésemtől, mert mint olyan, ez az utolsó a Földön.

Tartsatok ki és Én megáldalak benneteket az erő, a bátorság és a meggyőződés kegyelmével.

Ti vagytok az Én Hadseregem, fénysugaram ebben a világban. Minden kísérletet meg fognak tenni arra, hogy ezt a fényt eloltsák, de hasztalan. A Szentlélek e tüze, mely mindnyájatokat magával ragad, kiterjeszti majd lángjait a világ minden sarkára. Mennyei vezetésben lesz részetek. Én, mindnyájatok Atyja, a Legmagasságosabb Isten, szeretném a tudomásotokra hozni, Szeretlek titeket, gyermekeim. Én irgalmas leszek, Amikor a szeretet csökken, Isten is kevesebb helyet fog elfoglalni az életetekben. Ne próbáljátok megváltoztatni Isten Törvényeit, csakhogy az megfeleljen saját bűnös életmódotoknak.

Én harcolni fogok ezekért a lelkekért. Meg fogom büntetni ellenségeimet, mert a megtévesztés és a ravaszság segítségével csábították – és vitték el Tőlem a lelkeket. Ezekért a bűnökért el fognak veszni Számomra.

Egyházamat Én hoztam a világra. Halálom által a Testemet adtam nektek, és ez lett az Én Egyházam. Egyedül csak a maradék, mely valóban engedelmeskedik Szavamnak, lesz hűségesek Egyházamhoz. Nekik lesz köszönhető, hogy Egyházam soha nem fog meghalni.