az új korszak a közeljövőben válik valósággá.

Az idő sürget. Ez gyermekeim, egyike a hozzátok intézett utolsó felhívásoknak, hogy még a Nagyfigyelmeztetés előtt megváltoztathassátok az életeteket. Készüljetek fel minden egyes nap és hagyatkozzatok Isteni Szavamra, amikor azt az utasítást kapjátok, hogy kérésemnek eleget téve lelkeket mentsetek.

nagy az Én Irgalmasságom.

Én az Irgalmasság óceánja vagyok, Harcolhatnak Kezem Hatalma ellen, de Kezem le fog sújtani rájuk és elpusztítja őket.  Nagy Irgalmasságomban – mindent meg fogok tenni, amit csak tudok, hogy megmentsem azt. Senki sem marad érintetlen Ajándékaimtól.  Aztán azokra a vezetőkre sújtok le a világban, akik nem hajtják végre Isteni Törvényeimet, és akik gyermekeim iránti kegyetlenségükkel ostorozzák a Földet. Ezen Üzenetek által Figyelmeztetem őket, hogy hagyják most abba.Igazságosságom Keze várakozik, akkor olyan büntetést fogok küldeni, hogy senkinek sem lesz kétsége afelől, hogy mi okozott ilyen büntetést.Nehogy elfelejtsétek: A Nagyfigyelmeztetés azért adatik számotokra, hogy biztosítsa számotokra: csak egyetlen egy Teremtő létezik.Ti, szeretett követőim – nem számít, kik vagytok –, hamarosan elszigetelve és elvágva találjátok magatokat valódi Jelenlétemtől. Jelenlétemet, Szavamat és Isten Igaz Tanítását most száműzik, és ti egy nagyon magányos állapotban fogjátok találni magatokat.

Ha ti azt hiszitek, hogy Én, az Emberfia, Aki brutális halált halt értetek, hogy a bűntől megmentsen benneteket, hátra tudnék dőlni, és eltűrni egy ilyen helyzetet, akkor ti megtagadjátok Isten Szavát.

Ha tagadjátok a bűn létezését, akkor ti Engem tagadtok meg.Ű
Ha meg meritek azt hamisítani, vagy elfogadjátok annak bármilyen más új alkalmazását, akkor ti ezért szenvedni fogtok.