Drága szeretett leányom, készítsd fel családodat a Nagyfigyelmeztetésre. Különben, Isteni Irgalmasságom Megvilágítása alatt a Tisztítótűz égő fájdalmát fogják elviselni, amikor Én egyenként mindannyitokkal találkozni fogok, szembe fogok nézni.

Szerezzetek be szentelt gyertyát és Szenteltvizet és legyetek készen, így az imában egyesülhettek a Mennyország szentjeivel, hogy segíthessetek valamennyi gyermekem lelkének megmentésében az egész világon.

Először életetekben, valóban egyedül lesztek az Én társaságomban (Velem). Egyetlen egy hang nélkül látni fogjátok Keresztre feszítésemet, és ami a hitetleneket illeti, végre ők is meg fogják érteni, az emberiség miatti Szenvedésem igazságait. olyan erőt kaptok, amelyet csak a szentek ismernek a MennyországbanEz a nagy hadsereg millió más lelket fog megmenteni az Antikrisztus által vezetett hadsereg karmaiból. Sebeim (újra) megnyíltak! Szomorúságom kimondhatatlan Vigasztalannak és egyedül érzem Magam. Segítsetek Nekem, gyermekeim, hogy idejében megmentsük őket.  Mivel szeretlek benneteket, most közbelépek, hogy megmentselek benneteket Ha nem fognak a Nagyfigyelmeztetésből okulni, akkor nem lesznek megkímélve. Akkor Atyám keze le fog sújtani.


A Mennyország soha sem küldene olyan üzenetet, mely ellent mond egy üzenetnek, melyet egy másik kiválasztott lélek a Mennyből kapottLégy éber ezzel a veszéllyel szemben, mert a legveszélyesebb az összes közül az az ember lesz, aki eljön majd és azt állítja, hogy ő, Én vagyok. Soha ne próbáljatok összezavarni másokat azt mondva, hogy Jézus elnézi a bűnt. Ti tudjátok, hogy ez hazugság. Én megvetem a bűnt, de a bűnöst szeretem.