elkezdődött az az idő, amikor az egész világon hazugságokat terjesztenek Rólam. Testben jöttem el,

Nem királyként öltözve jöttem.

Nem kiabáltam és nem dicsekedtem, Nem parancsoltam másoknak,

Ehelyett szolgálni jöttem.

Azért jöttem, hogy az üdvösségetekért könyörögjek.megaláztam magam Bűn nélkül születtem. sohasem követtem el bűnt, Tiszta voltam elmémben, testemben és lelkemben. De feltámadtam a halálból.

Ezt két okból teszik. Az első, hogy bemocskolják Istenségemet, és hogy egyszerű emberként mutassanak be Engem. A második, hogy kétséget keltsenek Szerepem felől, mint Messiás.

Mennyire megsértik a Nevemet.

Mennyire összezavarják követőimet.

Ne hallgassatok a hazugságokra!

Ne hallgassátok meg, amikor arról próbálnak meggyőzni benneteket, hogy nem Isten teremtette a világmindenséget.

Mert mindezeknek az eltereléseknek az a célja, hogy meggyengítsék hiteteket, és hogy ellopják lelketeket.

Fogjátok be a fületeket az ilyen gonoszságok hallatára. Csukjátok be a szemeteket a valótlanságok előtt, mivel minden erőfeszítést meg fognak tenni, hogy meggyőzzenek benneteket arról, hogy Én nem a Messiás, az emberiség Üdvözítője és Megváltója voltam.

Mennyire vakok ők.

Milyen keveset tanultak.


Azoknak, akik nem ismernek Engem, el kell mondani, hogy nem hagyom cserben őket. Fiam ideje egybeolvad a ti időtökkel gyermekek, és hamarosan minden egyesül.  A Mennyországból szólítalak sürgetve benneteket, hogy bízzatok Fiamban, Nagy Irgalmasságában, Ígéretében, hogy ez a Szövetség létrejöjjön. Az ő ideje hamarosan véget ér. Azután az új kezdet fog kialakulni. Szeretlek benneteket. Bízzatok Fiamban, és várjátok Hívásomat.


A köztetek lévő gyengéknek mondom: A gőg egy akadály az ember és Isten között,


akkor tudnotok kell a következőt: Ha szerettek Engem, akkor soha nem fogtok eltérni attól a szeretettől, amelyet Én tanítottam nektek, vagy attól a módtól, ahogyan utánoznotok kell Engem. Én soha nem bíráltam a bűnösöket. Soha nem átkoztam őket. Soha nem bántottam, és soha nem vádoltam őket. Nektek is így kell tennetek, ahogyan Én tettem. Imádkozzatok értük, de soha ne ítéljétek el őket, mert ehhez nincs jogotok.