A gyűlölet nem jöhet Istentől. Szigorúan meg lesztek büntetve gonoszságaitokért.

Isten hatalmát soha ne becsüljétek alá. Ne becsüljétek alá haragját sem. Mert míg Ő, Isten, az Én Örök Atyám, a nagy Irgalmasság Istene, egyben félelmetes is.

Az Ő hatalma mindenható. A Sátán fölötti hatalma hamarosan eléri csúcspontját, és ő, a Fenevad és serege a tüzes tóba lesznek vetve. Figyelmeztetlek benneteket. Mert Isten haragja félelmetes.Felszentelt szolgáim, beleértve mindazokat, akik hisznek Bennem, a mindenek Teremtőjében, nem készítették fel az emberiséget a büntetésre, amellyel szembe kell nézniük, ha nem ismerik be hibáikat. Csak azok, akik elfogadnak Engem, éspedig egyetlen Fiam Irgalmán keresztül, léphetnek be Királyságomba. Azoknak mondom, akik pogány családba születtek, és nem a saját hibájuk miatt pogányok: Irgalomban foglak részesíteni benneteket. Ellenben azoknak közületek, kiknek az Evangéliumok megadattak, és akik tudatában vannak a Szentháromság egy Isten Létezésének, de akik most elutasítanak Engem, ezt mondom: kevés remény van a számotokra addig, amíg meg nem fordultok és jóvá nem teszitek bűneiteket. Aztán majd könyörögnötök kell lelketek üdvösségéért.Ő csak annyi hatalmat enged meg a gonosznak , hogy a jó emberek egy sikeres harcot tudjanak megvívni az Üdvösség Tervemben.

Ezeknek a lelkeknek a következőket mondom:

Ne mondjatok rosszat másokról, ne adjátok meg magatokat a rágalmazásnak, ne helyezzétek magatokat bíróként mások fölé, és ne vádoljatok másokat az Én Szent Nevemben.


Ne feledjétek, elsőként el kell űznötök a gyűlöletnek minden gondolatát a lelketekből. Én nem lehetek jelen egy olyan lélekben, mely tele van gyűlölettel, mert ez lehetetlen.