Gyermekeim! XVI. Benedek pápa lemondása hírének napján este a Vatikán kupolájába belecsapott a villám. Bekövetkezett mindaz, amiről eddig  üzenetet adtam számotokra. A villámcsapást Atyám figyelmeztetésként adta az Egyháznak. Az új pápa ki fogja maga ellen vívni Atyám szent haragját. Nagy szenvedés vár rátok. A sátán embere érzi győzelmének közeledtét. Ő ott van a legfőbb papok között, és már előre fontolgatja terveit az új egyház megalapítására. A püspökök támogatásának nagy részét már megszerezte. Figyeljétek a híreket és legyetek résen!
Óvjátok lelketek tisztaságát, mert a Nagyfigyelmeztetés bármikor bekövetkezhet. Ó, gyermekeim! Akkor a teljes igazság feltárul előttetek. Higgyetek az üzenetek hitelességében és olvasgassátok őket, mert az ÓRA LETELT! Ne féljetek! Szeretetemmel oltalmazlak titeket.

http://cdn.kisalfold.hu/common/kepgaleria/cikk/232/2319728/2.jpg
Nektek, drága Engesztelőim az elkövetkező nagy egyházszakadás idején, melyet a pápaválasztás fog okozni, hatványozott erővel az Én pap fiaimért kell imádkoznotok, hogy ne higgyék el a hamis próféta álszent hazugságait, és egy emberkén álljanak az Oltáriszentség mellé, hogy hűségesen és bátran őrizzék meg szent tanításaimat, védjék meg Atyám Törvényeit. Őrizzék meg híveiket a bűnös reformoktól, és amíg csak lehet hagyományos szentmiséken táplálják őket Szent Testemmel és Véremmel. Ha pedig a fennálló erők ezt lehetetlenné teszik, szervezzék meg a föld alatt működő igaz Egyházat. Így fognak az én maradék híveim örökké fennmaradni és az Én boldog, tiszta földi paradicsomomba bevonulni. Ahol Én leszek a Király, Édesanyám a Királynő és Szent Péter a pápa. Amen.