Turzovka Felvidéken területén terül el, Lengyelországhoz közel. Nem messze a falutól az Okrouhlá hegy magaslik ki, melynek csúcsán, a Zivcakován, egy fenyőfán, emberemlékezet óta köztiszteletnek örvend a Segítő Szűzanya képe. A hegyet három falu veszi körül: Turzovka, Vyszoka és Korna.

 

Lasut Máté, az állami szolgálatban álló erdőkerülő, nagyon vallásos révén többször is megállt a fenyőfán lévő Szűzanya képe előtt és imádkozott. 1958. június 1. szintén megállt a Szent Szűz képe előtt imádkozni. Alig fejezte be imáját, amikor hirtelen egy gyönyörű Rózsakeretet látott, melyben ott állt a Szűzanya.  Rendkívül szép volt. Kedvesen mosolyog Mátéra. Balkezében rózsafüzér. Magasztos fenség és kimondhatatlan jóság sugárzott róla. Máté egy pillanatig sem kételkedik abban, hogy a Szűzanyát látja.

Később a Szűzanya üzeneteket adott Máténak a világ számára ezekből idézünk:

Máténak adott üzenet a Szűzanyától.

 

 

Részlet

Isten büntetése az emberiség kétharmadát fogja elpusztítani. A Nap megszűnik meleget adni. A nyarak hidegek lesznek, a termés gyenge. Rettenetes áradások és egyéb természeti csapások sújtják majd a világot. A földrengések hegyeket mozdítanak el. Templomok fognak összeomlani, az árvíz házakat ragad magával. A hitetlenek káromkodni fognak kétségbeesésükben. A levegő megtelik démonszerű alakokkal, amelyek a bűnök és bűntettek megtestesülései lesznek. Ezek a rémképek rettegésben fogják tartani az emberiséget.

Utána a természet lecsillapodik, és ragyogó fényesség jelenik meg, de a világot nem lehet felismerni. Minden elpusztult. Nehéz életet és élőlényeket találni. Isten megbüntette a gonoszokat és azokat, akik káromolták.

„Minden gyermekem meg fogja kapni, és homlokán fogja hordozni a kereszt jelét. Ezt a jelet csak választottaim fogják látni. Az angyalok kioktatják majd ezeket a választottakat, hogy miként viselkedjenek. Az én híveim a legnehezebb órákban sem fognak félni. A jó szellemek meg fogják védeni őket, és a mennyből kapnak táplálékot. Onnan részesülnek további utasításokban. Halálhoz hasonló álomba fognak merülni, de az angyalok meg védik őket.

Amikor felébrednek, olyanok lesznek, mint az újszülöttek. Testük szép lesz, és lelkük elmerül Istenben. Mindent, amit tesznek, Isten dicsőségére fogják tenni. A Föld szép lesz, és választottaim meglátják, miként gondoskodik róluk Isten.

Szeressetek engem minél jobban, napról-napra. Minél inkább szeretitek Istent, és minél jobban szerettek engem, annál bátrabbak lesztek a félelem napjaiban. Ezek fagyos éjszakákkal, mennydörgéssel, földrengéssel fognak kezdődni. Akkor jól zárjátok be lakóhelyeteket, imádkozzatok, vessetek keresztet, bánjátok meg bűneiteket, hívjátok segítségül Isten Anyját, és Ő védelmébe fog venni benneteket.” (Szűzanya)

Egyik alkalommal a Boldogságos Szűz ezt is mondta:

„Az angyalok, akik meg vannak bízva a pusztítás munkájával, készen állnak. De Isten haragját vissza lehet tartani, ha imádkozzátok a rózsafüzért, vezekeltek, és ha a bűnösök megbánják bűneiket.”

A Boldogságos Szűz int minket, hogy beszéljünk a jelenésekről, akikhez tudunk szólni. Az, aki hall ezekről és terjeszti őket, semmitől se féljen, mert Isten kegyelmében lesz.Olvass tovább: http://www.uzenetek.eu/news/a-buntetesekrol-garabandal-akita-la-salette/